Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några tankar, den här är nog inte färdig... men lägger ut den ändå...


Pussel

 

 

Som ett pussel är människan

ibland hel

ibland alldeles sönderplockad

ibland lagd till hälften

och ibland saknas det en bit

 

då får man leta

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-09 17:18



Bookmark and Share


  Jojo
ett försök till svar:
nej jag vet inte hur man lagar de trasiga bitarna
kanske vet jag hur man letar efter de borttappade
men hur får man de trasiga hela - ingen aning
2007-03-10

  Peter Stjerngrim VIP
Stillsam undran; Vet du någonstans där det är möjligt att få upphittade trasiga bitar återställda eller utbytta?
Upptäcker allt fler med nötta kanter, provisoriskt lappade och en hel del tomrum där intet spår finns kvar av de original som en gång där var ... *suck*
2007-03-10

    ej medlem längre
Den här är så färdig som den kan bli! Suverän!!:-)
2007-03-09

  Lena K Nilsson VIP
Ja, visst är den bra....som den är!
2007-03-09

  Marreb
Vilken bra bild, att man måste leta bitar. Dikten är bra som den är tycker jag...
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo