Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There were something in her dreams


...

jag drömmer fortfarande
verkligeten visar sig inte
mer än för mina ögon

mardrömmarna
vill inte lämna mig
ens när jag är vaken

jag blir rädd
för jag vill vara glad på riktigt
men jag lurar mig
för varje dag
mer och mer
och känslan växer

mina läppar ler
och jag ser mig i spegeln
leendet speglas tillbaka till mina ögon
och lurar mig
lurar mig att se klart
och viskar
\'se världen som något fint\'

men känslan växer inom mig
den skriker
\'DÖÖÖÖ\'
den skriker högre
\'DU ÄR INTE LYCKLIG\'
men mitt ytliga vill inte lyssna

jag glömmer bort att gråta
jag låter bli att klaga
och det gör ont
men bara så svagt att jag glömmer det igen

vill jag lyssna?
vill jag se?


..vill jag leva?




Övriga genrer av Lovesick
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-03-09 18:13



Bookmark and Share


  *Camilla*
Åh den går lixom rakt in i hjärtat
jag känner detsamma
jag orkar inte lura alla mer
inte mig själv heller
åååååh:(
vännen <3
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick