Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... jag drömmer jag älskar...



På nattliga öar

jag drömmer jag älskar

en blåögd hjärtevän

som jag har kär

Håret är böljande

läpparna drömmande

jag önskar... jag önskar...

hon vore här


När min panna är het

hennes läppar svalkar

den häftiga febern

som drömmen ger

Fast hon är långt borta

är hon ändå nära

i mitt hjärta hon bor

min kärlek ser




Fri vers av Rimsmeden
Läst 450 gånger
Publicerad 2007-03-09 21:19



Bookmark and Share


    sunnanvind
Känns som en vacker kärlekssång! Mycket fint!
2007-04-01

  KonstigaKatter
Som godnatts-kärleksvisa för de som älskar eller vill älska av djupet av sitt hjärta... Vackert, vackert, vackert...
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden