Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Hans Westlund och J linderoth för inspiration och peppning ...


Skaparglädje


Kvällen är så mörk så mörk
Jag vandrar längs vägen
jag så många gånger vandrat
Mina tankar är nya nu
inte ett spår av det gamla
vill bara Ut Ut Ut
Känner skaparlusten flöda
låta den få sitt
Vill få mina tankar på pränt
På duk
Vill Vill Vill
Flödet i mina fingrar rinner ut
Över
Under

Min skaparglädje
Äntligen




Fri vers av sunnanvind
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-03-10 00:21



Bookmark and Share


  W.Riter
*ler* Det är härligt när den dyker upp, skaparglädjen.:-)
Hoppas du hänger på nu då när glädjetåget med inspiration har avgång.
2007-03-10

  Jan Linderoth
Skönt, skaparglädjen är skaparglädje och läsarglädje.
2007-03-10

    Maria Malm
Så full av skaparglädje! Härligt!
2007-03-10

  Hans w-art Westlund VIP
njut av stunden. tack/hans
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind