Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är Du med mig

Är du med mig
nu
alltid
och imorgon

 

Stannar du
vid min sida
när jag
tvekar

 

Håller du min
själ
när
jag vandrar i mörker

 

Är du med mig
nu
alltid
och imorgon

 

Vägleder du
mig
när
jag är vilse

 

Stannar du hos
mig
när mörkret
flyr

 

 Är du med
mig
nu
alltid
och i morgon

 

Tröstar du
mig
och stannar
hos mig

 

Vilar du tryggt
i mig
när
livslusten sviker

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-03-10 23:04



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Vackert skriven dikt tillägnad kärleken.
2007-04-25

    RivQah
helt underbart vacker var ju denna...
kram på dejj
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife