Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* senryu


brevet och vandrar


*
ditt brev om kärlek
i marssolen jag läser

bländad av livet

**
vandrar utefter
ett vattenfall, vill
finna dess källa




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-03-11 17:45



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ljuvliga rader, JAG blir bländad!
Gör som en föregående \"talare\" - bokmärker!
Kramiz
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP