Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte ensam






Miljoner tindrande stjärnor

möter min undrande blick

vinden viskar sitt tysta budskap:

Du är inte ensam

andra ögon betraktar

samma stjärnor som du

möter samma tysta budskap....








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-03-11 17:48



Bookmark and Share


  Kent Love
den tyckte jag om...
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius