Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu älskar jag dig

Jag vill inte tänka på alla läppar
som landat på din mun men jag gör det ändå
och önskar att det var mina alla gångerna

Jag skulle gett dig vad du saknade
vid varje enskilt ögonblick, om jag bara hade vetat att du fanns…
i min framtid

Kommer du ihåg vår första kyss?
Jag gör, jag kan känna din smak
som du smakade just då…..bara genom att blunda

Och alla gånger du gjort som jag önskat
att inte tala om förr har jag velat veta
all den smärtande sanningen
Är det för att kärlek förväntas göra ont?

Jag vet att jag är komplicerad,
vill egentligen inte göra det svårt,
men jag kommer aldrig bli enkel

En gång sa någon att jag älskar för mycket
Men de vet ingenting om oss
och de får säga vad de vill,
jag varken kan eller vill älska dig för lite

Ditt varma jag nuddar vid alla mina sinnen
och dina armar är min sköld när jag är liten
Du finns i hela mig och du fyller mig
och min andedräkt blir din…
eller är det kanske tvärtom

Ja, jag vet inte.
Men jag vet att man aldrig kan säga att man ska
älska varann för evigt,
för jag har sagt det förut och nu älskar jag ju dig.

Jag älskar dig nu och så länge vi finns
vid varandras sida
och det är mina läppar som ska
landa på dina och känna smaken jag kommit
att sakna…..

…..varje gång du är ifrån mig





Fri vers av Kameleont
Läst 860 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-03-12 17:51



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En djup närvaro som tror på kärleken...

och bejakar den till fullo.

applåder denna dikt berör!
2009-03-15

  friheten
Så underbar skriven, gillas.
2008-10-19

  Havanna
Väldigt fin,vacker berörande.
Gillar
2008-08-17

  P-M Lundberg
Vacker kärleksförklaring!
2008-08-04

  Maria Zena Viklund
så ljuvligt vacker, längtar mer efter dina poetiska fraser!
2007-08-14

  aol
härlig så nära min dikt kär passar på dej
2007-06-03

  issac.a.m
en härlig dikt.Underbart...
2007-05-01

  Szelest
Vacker dikt, wow! Jättefin /szelest
2007-03-23

  Mikael Lövkvist
En underbart innerlig dikt som berör med sin uppriktighet och längtan.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont