Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha tillbaka mitt hjärta pappa


jag gav dig mitt hjärta

du lämnade mig
tog det med dig
på din flykt långt bort från mig

delar av mig dog
du har varken sett eller
vårdat det

jag vill kunna ge mitt hjärta till
någon som kan ta emot det
med sann glädje och lycka

hjärtan kan mötas i ett äkta
hjärtmöte

jag är rädd att möta någon
med öppet hjärta igen

rädd att bli lämnad med mina
starka djupa känslor





Övriga genrer av sabina stark
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-03-13 18:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som rör mig på djupet...ja den är verkligen mycket stark!
2007-03-14

  Lars Granlöf
Som sportfiskar lärde jag mig tidigt att om man inte drog draget i närheten av gräs och sten där man kunde tappa draget så fick man inte napp.
Ingen risk ingen fisk.

Våga leva...

Du underbara skribent.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark