Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta fram självklarheten brudar

 

Den självklara kvinnligheten som finns i

i alla kvinnor ta fram den och börja

 leva de liv du är värd  ;-)




Fri vers av sabina stark
Läst 731 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-13 10:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
självklart...känn stolthet över styrkan och kvinnligheten..
2007-09-15

    sunnanvind
Applåd! Bravo!
2007-09-15

  Lilla My* VIP
Ja, just det o hör sen!!;)
*Applåder**
2007-09-13

  Bjarne Nordbö
Sådana uppmaningar stödjer jag. Sådana tjejer Älskar jag.
2007-09-13

  Anna Nickolausson
dax att stå upp för sig själv, visa vad man är värd bra skrivet får en att tänka efter
2007-09-13

  nettizen
Jepp! Så är det och du skriver dagens sanning. Dags för dagens kvinnor att börja inse sitt värde och sluta låta sig trampas på.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark