Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skammen sätter upp hinnor för att jag ska kunna se min egen inre växt

 

att våga se och känna skammen som går igenom min kropp

som obehagliga vågor

då kan jag se på distans vad den gör med mig

och med denna insikt

stå rak i min kraft och välja

nya spännande steg

till mig egen utveckling




Fri vers av sabina stark
Läst 793 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-23 11:15



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vadå hinnor för att kunna se... ganska oklar dikt...
2009-01-11

    sunnanvind
bra skrivet...att se sig o samtidigt gå vidare..! Strongt!
2007-10-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Den stora ´världen´ är för massan, den inre för de rika. Äkta steg ger aldrig vika. :)
2007-09-23

  Lars Granlöf
Klarsynt. Och dessutom ett bevis på vad vi alal måste försöka inse då något resan är gjort.
Att försöka göra det bästa av det.
2007-09-23

  Bjarne Nordbö
Attkunna använda skammen som verktyg, det gillar jag.
2007-09-23

  Anna Nickolausson
du bär det inombords, tar bara lite tid att nå ut i full blomning
2007-09-23

  nettizen
Ja, öppnar man ögonen och ser destruktiviteten så är det lättare att inse att man är värd mycket mycket mer och därmed rakryggad säga ifrån.
Bra skrivet!!!!!!!
2007-09-23

  Maria Zena Viklund
snyggt skrivet och en välbekommen insikt, vackert!
2007-09-23

  coffe
skön insikt..livet är jagets största ocean och med vågor som kastar sig över rengnbågen..det är genom smärta jag växer..

mäktig och vacker c
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark