Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom-heten som fyller mitt inre

 

Jag har sått mina frön

vattnat dem

och försett dem med den  finaste gödsel

nu är det bara att vänta på växt

jag ser för min inre syn

en vacker blomma slå ut

men väntan på växt

får mig att känna en inre tom-het

jag vet att jag behöver bara vara

tills nästa fas infinner sig

men det väcker också känslor

av värdelöshet och skam

när står min blomma stadig och full i blom?

Frågor jag ställer mig, men får inte svar

eller litar jag inte på de svar jag får?

Jag väntar på dig

 

 

 




Övriga genrer av sabina stark
Läst 707 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-22 21:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I väntan man växer min vän. Kram.
2007-09-23

  Anna Nickolausson
känner genom orden en tomhet i själen men ibland är det bra att låta tiden ha sin gång, du bär på den mest ståndaktiga växt, som strålar och glänser vart den än är
2007-09-23

  Lars Granlöf
Va!
Har du varit i mitt inre och rotat
och dessutom
kunnat göra de jag inte lyckats med
gör känslorna till vacker poesi.
2007-09-23

  hero40
En mycket fin text
om tomheten!
Applåd!
2007-09-22

  prinscess VIP
så beskrivande vackert
om hur tomheten ryms i din själ
men som kommer att blomma ut en vacker dag
när du minst anar det
låt tiden ha sin gång
2007-09-22

    sunnanvind
En blomma behöver utrymme...du ger det här! Jättefint!
2007-09-22

  Ronny Berk
ser knoppningen inför den vackraste blommans prakt och fulländan...men även frågan...längtan och tomheten...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark