Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta din själv- stolthet

 

Genombrytning av illusion leder till skamupplösning

 

fasader krackelerar

mönster bryts

 

själen får frid

 

värde - fullhet fyller mitt inre




Fri vers av sabina stark
Läst 839 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-16 22:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En härlig stolthet du målar i poesin, din egen själsfrid.
2007-09-23

  Lilla My* VIP
Yes!! Att hitta sig själv och bära med högt huvud är gott**
2007-09-21

  Bodil Sandberg VIP
Finns det något ljuvligare än att känna just den där friheten!!!Självstolthetens jubel!!!Det har du minsann fångat helt perfekt!!!
2007-09-18

  Anna Nickolausson
känner friheten ända ut i fingertopparna
2007-09-17

    sunnanvind
Härlig text! Frihetskänsla lyser om den...!
2007-09-17

  Ronny Berk
fridsam själslig styrka...värdefullt...tänkvärt...ja...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark