Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte ta fram dig själv som kvinna istället för att projicera ditt eget förbud på någon som vå

 

en av mina kollegor tittade på mina bröst och sa tillslut, "man ser rakt ner i din klyfta ska du gå så"?

Jag sträckte på ryggen och sa

" snyggt, va"

mm, men, äh

jag drog ner ännu mer och sa

 " vill du se mer  "

hon satt  tyst resten av mötet

 

 

 




Övriga genrer av sabina stark
Läst 763 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 21:40



Bookmark and Share


  glittertindra
ojojoj... skrattar gott här... en klyfta kan vara ett litet uppror i sig...
2008-04-22

  Albert
haha
den tog den
2007-09-29

  Ronny Berk
ja- kvinnor kan säkert kommentera kroppar... av avundsjuka...
2007-09-21

  Bjarne Nordbö
Det är ju i ögonen man ses.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark