Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fokus

fokus
jag ser fokus
i de småbröstade kvinnornas silikonimplantat

fokus
jag ser fokus
i de blindas ögon




Fri vers av Pär Mosse
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-02-16 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse