Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel till Solvang

du stog längs vägen
och visade upp mer än du ville
för en enkel resa
till Solvang




Fri vers av Pär Mosse
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse