Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör mig inte

du satt hopkrupen i duschen
med bara en liten halvmåneformad
tvättsvamp som klädsel
du ritade hjärtan
i vattnet på golvet
samtidigt som du kramade tvättsvampen
du tänkte
på en annan tid
när du inte fanns

och du blev stark




Fri vers av Pär Mosse
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse