Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ett språk - exonym



att prata på japanska
är ett sätt

att göra sig förstådd
i japan









Övriga genrer av alfa
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:39



Bookmark and Share


  Markattan
Ett annat sätt är att tala nihongo ;o)
2007-03-20

  Ulf Popeno
Och det slog mig: Har känslan ett språk?
2007-03-14

  Cris
hai
2007-03-13

  molly crayons
:) såsant. kul kortis.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén