Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatts 1

 

Undrande smärta

funderar hopplöst

smekande tomheten.

 

Tyst hetta

gråter hoppfullt

dansande steglöst.

 

Skrik tysta

saknar bråkandet

minns slutet.

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-03-13 20:00



Bookmark and Share


    sunnanvind
När allt är över,allt det som upptagit ens tid o tankar...känslor...
Då kan det kännas tomt! När allt är över, kvar finns bara eko av det som var och tankar som bränner...
Du beskriver det så fint här...
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf