Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här glömmer jag aldrig! En människas val som för alltid får mig att fundera på om jag kunnat ändra det som hände...


Hann uppfatta smärtan i dina ögon



Hur dina ögons tårfyllda blick

stannade ett slag vid mig

glömmer det aldrig

I min undran över vad som var

hann du gå

vände mig ryggen

såg dej ej om

bara fortsatte gå

tills jag inte såg dig längre

ut ur mitt liv


Undrade vem du var

varifrån du kom

Jag såg dig bara en kort sekund men

hann uppfatta smärtan i dina ögon

den brände sig fast

inuti mig


Jag hann aldrig prata med dig

men hann se att du hade ont

ont därinne

ont i själens djup


Några dagar efter vårt korta möte

som väl egentligen aldrig var annat

än just ett möte blick mot blick

fick jag veta

Du var borta

Du hade valt att lämna livet

Mina frågor hann aldrig besvaras
hade det gjort skillnad?




Fri vers av sunnanvind
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-03-27 07:30



Bookmark and Share


  issac.a.m
En väldigt gripande och fint text...
2007-03-28

  Lars Granlöf
En sådan fin text. Du förmeddlar det där mötet så bra. Känns som om jag var md. Bokmärks.
2007-03-28

  Jack_iX
Ett ögonblicks verk en livslång undran !

Starka o berörande ord om ett människoöde !
2007-03-27

    Maria Malm
En del frågor får man aldrig någonsin svar på.
2007-03-27

  Jan Linderoth
Tragedi vid första ögonkastet! Dikten berör djupt, vid första ögonkastet!
2007-03-27

  Lasseman VIP
Ja det är sådana möten här i livet som etsar sig fast...och man undrar och undrar! kunde jag gjort nått? men håller med dom andra, det var nog för bestämt, så ta inte det åt dig! kram
2007-03-27

  devilsangel
Det här är enormt gripande för mig för jag har varit med om nåt liknande! Men tro mig,snälla, det fanns inget du kunde gjort där. Han/hon hade redan fattat ett beslut och det låg aldrig ett ansvar i dina händer. Gå inte och lev med detta, det äter upp dig, jag vet......

Underbart formulerat, du tar med oss på din smärtsamma resa och jag ryser....
2007-03-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind