Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns på min näthinna

Insuper din doft som för att låta den etsas fast
för att alltid finnas kvar i mina näsborrar
kittlar mina sinnen i bön om att
ständigt vara nära

Mina blick fastnar i din för en lång stund
ser in din djupa kärleksfulla
Tappar fotfästet fullständigt igen
du finns på min näthinna även då du inte är nära

Dina läppar som kysste bort
all oro alla nej från mina
fick mig att glömma rädslan
alltid för alltid
svarar de dig nu -ja!

Din hand som du nyss höll omkring min
med fingrarna ömt ihoplätade i mina
gjorde ett avtryck jag förevigt bär med mig
Aldrig känns min hand tom igen





Fri vers av sunnanvind
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-03-14 08:05



Bookmark and Share


  aftermath
romantiskt så det slår lågor
2007-03-14

    zelma
Romantiskt och vackert; jag läser din önskan om att fånga kärleken, etsa fast den i evigheten!
Z
2007-03-14

  prinscess VIP
vacker text om kärlek
2007-03-14

  issac.a.m
Vacker kärleksglädje..Strålande!
2007-03-14

  Lars Granlöf
å är det sant så, så glad jag blir. Men hur som helts vackert skrivet, säger jag bara.
2007-03-14

  nettizen
Åh....blir så glad när jag läser sånt här. Lycka!!!!!
2007-03-14

  devilsangel
Vad härligt med lycklig kärlek! Blir glad av att läsa dessa fina, vackra ord
2007-03-14

  Jan Linderoth
Du är en oförbätterlig romantiker! Och du är det på ett utmärkt sätt.
2007-03-14

    Maria Malm
Såna fina minnen att bära med..
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind