Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNSLIGA FUNGERINGAR

BARNSLIGA FUNGERINGAR

När barnen var små försökte vår dotter att få
upp en burk med värktabletter.
Men det fanns ett skydd mot det så hon kunde inte få
upp locket.
Så vi förklarade att bara en vuxen kunde få upp det.
Då sa hon med vidöppna ögon:
Hur kunde burken veta att jag är ett barn?

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-14 11:20



Bookmark and Share


    Geerpop
Visst är ungar härliga.
Vilken här dotter och bild

Geerpop
2007-03-14

    Josse G
Vilken sör liten flicka i fantastiska
kläder
Detta gladde mig
Tack

JossG
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G