Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kunde ju gå

 

 

 

Hon tog steget ut över kanten

och vågade tro att det bär

bara en enda gång till

skulle hon försöka

se om hon kan

 

 

Hon öppnade dörren till sitt hjärta

och släppte in en gäst igen

kanske var det någon

som ville stanna

en liten stund

 




Fri vers av Jojo
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-03-14 11:44



Bookmark and Share


  Marreb
Ja, tänk vilken utmaning det är att vara sårbar.
2007-03-14

  Markattan
Jo, som den gamla klyschan säger, man måste våga för att vinna här i livet. Hoppfulla rader.
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo