Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en metafor...??? eller?


Sårvård

 

 

Det svider lite

och skaver här och var

brännblåsor börjar synas

på det skadade stället

 

Snabbt läggs förband

på sårade ytor

för att förhindra infektion

och att synliga ärr ska blidas

 

Det svider lite

på ett välbekant sätt

med vana händer

vårdas såren




Fri vers av Jojo
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-03-14 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo