Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en lek

 

 

 

När livet blir en lek

behöver man inte ta det det så hårt

om man förlorar

Kanske behöver man lite självdistans

för att förstå

livslekens alla spelregler.

Men när livet

blir sådär alldeles på riktigt

då tar det hårt

på de sommarnakna benen

när knäna slår i asfalten




Fri vers av Jojo
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-03-14 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo