Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta steg

 

Här går jag i solen

och hör fåglarna kvittra

Vandrar ner till stranden

och ser det kalla vattnet glittra

Jag känner att det händer

överallt i naturen

och får en hjärtans lust

att släppa själen ut ur buren

 

Här går jag på vägen

med väldigt lätta steg

Gläder mig åt värmen

efter vintern som var seg

Jag känner att det händer

något i mitt hjärta

och får en plötslig lust

att städa bort oro och smärta

 




Fri vers av Jojo
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-14 17:27



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert o uppfriskande, som en mental dusch !
Blir upplyft av att läsa detta !!!
2007-03-15

  Carlita
Skönt med vårkänslor - här får du den känslan infångad i vackra ord!
2007-03-15

    zelma
Härligt, jag tycker att du fångar vårkänslan bra! Det vilar en friskhet, en fräschör över dina ord.../
Z
2007-03-14

  Albert
verkligen snygg!
jag blir lätt när jag läser den här
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo