Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland skenar fantasin iväg...


När själar möts

 

 

När hon ligger där i vårsolen

med hans armar runt sig

känner hon livet sakta vakna

 

Hon kan höra hans andetag

och känna hans puls

och hon vet att han stannar kvar

 

När han sitter där i vårsolen

och håller om henne

känner han sig behövd

 

Han vill bara vara kvar

och ge henne den trygghet

hon säger att hon behöver

 

När hon ligger där i vårsolen

vet hon att det är rätt

och hon vill inget annat

än att bara få vara där

 

Hon vill att hans händer

bara håller om

torkar hennes tårar

och och inte kräver mer

 

När han sitter där i vårsolen

vill han vänta

tills alla hennes tårar tagit slut

och hon blivit mera hel

 

Han vill inget annat

än att hålla henne

och veta att hon inte vill

att han ska göra mer

 

 

 

 




Fri vers av Jojo
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-15 13:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken tur då...att din fantasi skenar iväg...så får jag ta del av hur den lägrar sig ljuvlig i vårsolen!!!!
2007-03-19

  Marreb
Vackert
2007-03-15

  Jojo
fast det handlar nog inte om kärlek
inte sån kärlek i alla fall
2007-03-15

  devilsangel
Vårkärlek!! Underbart...
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo