Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På din trappa

 

 

Jag sitter på trappan till ditt hus

länge har jag väntat

på att du ska öppna

kanske är du inte hemma

jag vågar inte knacka

för egentligen så vill jag ju inget

jag har inget ärende till dig

så jag sitter på trappan och väntar

och hoppas att du kommer

och säger att du är glad

för att jag är här




Fri vers av Jojo
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-15 13:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enkelt och naket...sanningen på trappan...inget snubbleri eller snubblera...bara varma ord ur själens önskan!!!!Härligt!
2007-03-19

  Tosan VIP
Känner igen känslan! Bra fångat!
2007-03-16

    zelma
Anspråkslös kärlek! Är inte det den vackraste sorten?...fast har du väntat tillräckligt länge kan du välan knacka...!
kram Zelma
2007-03-15

    Camapani
Hoppet är det sista som försvinner. Fint.
2007-03-15

    ej medlem längre
FIN! En önskan att känna sig omtyckt...det har vi ju alla.
Du har fått fram känslan av det mycket bra!
2007-03-15

  Marreb
Jaa, det är ju det man helst vill.
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo