Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val

Livet går vidare
Oavsett om du vill
Bladen vänds
Även om du inte hunnit läsa klart
Tiden går framåt
Även om det förflutna lät bra

Allting känns bättre
Men bara efter en stund
Vänj dig vid förändringar
Så kommer livet vänja sig vid dig
Le åt ditt mörker
Så kommer ljuset mycket fortare

Jag vände själv på bladet
Lite för nervöst
Lite för ovant
Så jag skar mig på pappret
Det sved en stund
Men jag tog livet i mina egna händer
Så att jag skulle få leva livet
Enligt mina villkor




Fri vers av Elidoll
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-03-15 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll