Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbarens osäkerhet



Lilla osäkra själ
Egentligen ville du väl
Men det blev så fel.


Den stackarn du hoppade på
Kan nu knappt gå
Men du försökte bara bli hel.


Du tjänar inget på att vara dum,
när inga andra känslor får rum.
Men för dig är det bara ett spel.



Lilla osäkra själ
Egentligen ville du väl
Men det blev så fel.




Fri vers av Noyle
Läst 669 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 19:05



Bookmark and Share


    Brell
Mitt i prick!!!!
2007-07-31

    Pascali
Jag ryser av den här, den är jättebra! Världen känns lite mörk, en osäker själ, och en stackare som knappt kan gå, samtidigt så har man inte riktigt någon att skylla på, världen bara är som den är.
2007-06-09

  Silverprinsen.
tja, såhär kan vi tänka så mkt vi vill. Hur mkt vi än kanske vill tänka just såhär så går det bara till viss gräns.
2007-03-27

    Emmela
Den får en och tänka efter, bra ord och coola rim.
Värd att läsa;)
2007-03-26

    Miranda_singer
cool!
2007-03-23

    bottle of pop
oh, det här var min favorit bland dina dikter. *bokmärker*
2007-03-23

  Hinata
Jätte bra! Gillar rimmen! *bokmärker*
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Noyle