Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var en kväll i Augusti, kärleksrus, drömmar, löften och framför allt sanning. jag var säker, och jag är fortfarande säker.


älskling.

Mörkret faller,
Jag ville vara ett stjärnfall
Önska något,
sedan dö

Spekulera i sanninges andetag

Dansa med mig
Du som finns i min ögonvrå
Försvinn från mitt hjärta
Det bankar och
slår
för dig
Du som är kallare än vässat stål

Försvinn från min själ,
mitt sinnes gestalt.

Så går en dag och mörkret faller
Och morgondagen gryr på nytt.




Fri vers av Katja-
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-15 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-