Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget livshotande...bara en hjärtesak


Det är bara lite ångest


Snurrar det i huvudet,
får du svårt att andas,
slår ditt hjärta volter,
och drömmer du om choklad?

Don´t worry - det är bara lite ångest

Ser du ett diffust ansikte i dina drömmar,
blir dina händer svettiga,
får du svårt med motoriken,
och artikulerar du som en med afasi?

Don´t worry - det är bara lite ångest

Sätt på låten \" I can´t get no satisfaction\"
Se dig i spegeln och verkligen SE
Träd in bakom fasaden
Gå en våning ner

Don´t worry - det är bara lite ångest

Där på andra sidan,
kommer en man emot dig,
med vackra vingar,
men med ögon som skriker av rädsla
En rädsla för att någon kanske stulit hans hjärta

Don´t worry - det är bara lite ångest




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 732 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-16 00:37



Bookmark and Share


    Saulus
Varför har jag inte fått denna idé? Nu får jag ångest... bara lite
2007-12-08

  Uppochner
Jag blev helt tagen av denna texten! Otroligt bra och annorlunda skriven.
Jag njuter av varje ord, vill bara ha mer :)
2007-03-16

  Fredrik P. VIP
fin poetisk ballad
väl värd en melodi.
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för