Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt ut och ner på datorn!(= titellös)

Jag ville vara den där flickan som kunde dikta dag och natt
skriva om det mesta och av livet vá besatt
villkorslöst och ohämmat med styrka och med mod
nå ut till varje väsen så att ingen missförstod
att poesi är budskap i finare former
där allt är fritt från hjärtat, det finns inga normer
tolka och betänk varje liten fras
det kommer direkt ur livet med erfarenhet som bas!






Fri vers av Manuela
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-03-16 13:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt ner på papperet...Ja, det är verkligen en härlig känsla när allt bara Flyter och orden för en gångs skull säger precis vad man vill att de ska säga.
2007-11-23

  Micael Axelsson
Härligt fritt skrivet där rimmen faller väl in i rytmen. Smakar på tankarna häri... och nog känner man väl så, att man vill kunna skriva ohämmat - och det utan missförstånd skapas...
2007-03-16

  KonstigaKatter
Bra och med rim!!! Det stör inte alls att rader är långa, mycket tack vare bra flyt. Undrar lite: \"fritt från hjärtat\" eller \"fritt, från hjärtat\"?
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra