Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mer


Du är inte svag
Du är inte ful
Du är inte dum
Du förstör inte
Och du skadar inte
Du är allt utom värdelös

Du är starkare än du tror
Och vackrare än dina ögon ser
Du kan mer än du vet
Och glädjer fler än du förstår
Ditt leende smittar många
Och ditt skratt sprids
Du betyder mer
För så många
Än vad du någonsin
Kommer begripa

Så håll ditt huvud högt
Och låt oss
Älska dig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-03-17 20:07



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Vilken härlig dikt!
Jättebra ;-)
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP