Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte elakheten vinna


Kärleksstoften sprids till alla
längtan sprider värme
hopp och tro
vissa vill ej
andra längtar

Önskar att kärlek i vart hjärta
kunde gro

Låt inte elakheten vinna
alla hårda ord försvinna
Ge din vän en kram och säg
Hur mycket jag ändå älskar dig!
vill dig bara väl min vän
säg de orden låt de smaka
ska du se du får dubbelt
upp tillbaka!




Fri vers av sunnanvind
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-05-02 13:12



Bookmark and Share


  Thommy
Fint flyt i texten, så sant att några snälla ord kan förändra liv.
2007-05-03

  Lars Granlöf
Om och om igen...
2007-05-02

  aftermath
inget att invända här inte!
2007-05-02

    JJ VIP
En sanning som tål att upprepas! Bra! Mvh. JJ.
2007-05-02

  issac.a.m
härlig text..
2007-05-02

  Leif Furstedt
Jag tror... kräver jag mer av mig själv, blir det mindre att kräva av andra och ger jag får jag mer tillbaka av kärlek, det hände mig idag och det gäller nog alla. En vacker sanning.
2007-05-02

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet!
2007-05-02

    nudel
Jättefint skrivet vännen:)
2007-05-02

    Maria Malm
Man ger och man får..ett kretslopp.. med elakheter föds bara nya elakheter..
2007-05-02

  devilsangel
Så sant så! Du med ditt goda hjärta...Är du alltid lika underbar?
2007-05-02

  Neal
Fin uppmaning :)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind