Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Som en Centerrulle
Krämig och outstanding




Övriga genrer av Frans Nilsson
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-18 19:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mums!
2008-01-11

  Sun
Jag log stort for mig sjalv nar jag laste den har... tank att fa bli beskriven pa ett sant satt...
Vilket ovanligt ordval, du vet att jag gillar det!
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje