Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kylan sluter sig, jag vänder mig inåt, mitt hjärta slår fortfarande, det finns en strimma hopp av värme om än bara den egna


kyla

rimfrost tar kontroll
lägger gräset i vila
handen sluts
värmer sig själv




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-17 20:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2010-11-18

  sommarmoln
Underbar metafor...
2010-11-18

  mariasan
du lyckas att med få ord förmedla Kyla. Snyggt!
2010-11-17

  thyra
En tydlig beskrivning av en frusen morgon och texten är också en klar metafor. Finfint!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje