Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håller andan

iskall vinternatt sveper min hud
sällskapliga stjärnor blinkar i silver
inväntar tålmodigt
men jag håller andan
vill inte slösa en atom från dig
missunnar universum




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-25 21:51



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Strålande.
Gillar. Mycket.
2010-12-01

  sommarmoln
Uttrycksfull och vacker återspegling med hjälpen av det oändliga...
2010-11-18

  Daniel_78 VIP
stjärnsprakande slutrad,
ord genomgående och välskrivet
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje