Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig Mabel

brittisk tidräkning imponerar inte på mig
om gud måhända har tänkt sig att dela upp världen i longituder
och afrikas kontinent med linjal
så vill jag inte vara med

jag knyter ihop världen
sparar dig Julia och dig Mabel
med en välriktad spark skickar jag jorden över kanten
låter den sväva fritt i universum
utan generaler
utan länder




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 12:34



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Fantastisk skildring av ett värld utan gräns. Tack
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje