Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista stationen

långa kraftiga händer
breda axlar i grönmatt skjorta
kraftigt markerade kindben
stadig blick

sista kvinnan som såg honom i livet
gick förbi med långsamma steg
fnittrade inombords
kände värmen mellan benen
överbrygga känslan
av död




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 13:05



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Wow!
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje