Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passerar

han är så tyst när han är ensam
behåller distansen
mot livet utanför




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-27 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje