Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår

varje knota varje snedställd rynka stinker av hat och illvilja
som tar över min kropp
och ritar atlas under mina ögon
i samma takt slukar vi jorden inifrån och ut
äter på varandra som imbecilla fästingar

16 knivhugg i armhöjd borde räcka
16 snabba
16 sköna hugg i ditt bröst som tillhör mig nu

slafs slafs slafs slafs slafs slafs
slafs slafs slafs slafs slafs slafs
slafs slafs slafs slafs

med din hand runt mitt kön
faller vi mot marken
ger livet tillbaks
till jordens inre kärna




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-24 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje