Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens väderleksrapport

Ett mycket djupt lågtryck passerade i kväll och i natt innåt genom hjärtats ytterska skal.
Det var ett av de lägsta känslor som rapporterats under mars månad. För att finna ett avgjort kallare känsla får vi gå tillbaka till en lågtryckspassage över nordligaste Norrland i mars 1920!
Lågtrycket gav stora delar av av den närmsta vänskapskresten mycket blåsigt väder, och medförde skurar från deras grumliga ögon.

Kylan inför expojkvännen fortsätter sakta växa men i morgon försvagas det efterhand.

I slutet av veckan förstärks troligen ett högtryck in över hjärtat och ger uppehållsväder. Kanske kan man till och med förväntas skymta en solglimt bakom de mörka ögonen...




Fri vers av Yster
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-03-18 21:48



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
wow... bra och intressant text!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster