Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minnet av Andreas..



På återseende...



Det sista var inte alldeles lätt att begripa..

Att bli väckt och nyfrälst av sin blivande själsfrände...
I tystnadens själ,
i en sagolik morgon,
att ombeds stiga på en bro
bäddat av stadig dagg…
det är en ära..
tro inte att jag skulle ha gjort annorlunda
ja, jag skulle inte ha tvekat en sekund…

Jag är inte längre ledsen över det
jag är ledsen över att inte sitta på ditt tåg just nu,
ledsen över att inte dela på stundens upplevelser
tillsammans

Din gåta..
Ja, den är löst..
det var en… kärleksförklaring till livet
och oss,
till själsfränden
du ville utrycka..

Din kärlek gick inte längre att hålla
du ville spränga ditt kärlekshav,
sprida det över naturen,
för att släcka dess törst
därmed även din.

Din själ kommer alltid att finnas kvar 

i oss och naturen

Jag är
för din skull..
ofrivilligt stolt över dig..

Jag önskar dig en lycklig resa..


På återseende
en vacker dag, 
vännen min




Fri vers av darya allaf
Läst 561 gånger
Publicerad 2007-03-18 23:46



Bookmark and Share


  karolina d
Fantastiskt vackert, vännen. Själsfränder behöver nog inte boka tåg, de dras till varandra oavsett. Du bär på hav av känslor.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf