Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Världens ände..

 

 

Någon kämpar sig förgäves till världens ände..

genom dalar, skogar, tunnlar..

stränder, stora och små städer..

byar, berg..

musiktoner och pratbuller..

himmel, jord..

eld och vatten..

Förblindad av världens ände..

 

Plötsligt saktar rytmen till stegen..

tar djupare andetag..

en olikartad känsla av..

både förtvivlan..

och hopp..

innesluten av..

tillfredsställelse och lidande..

berusad av klanger från en ensam flöjt..

 

Hon stannar till..

 

En man är resande..

resande..

igenom sina flöjttoner..

är på väg..

någonstans till..

tillvarons...

ände

 

Ett ögonblick av passion frambringas av tonerna..

för alla andra..

undantagen av..

just...

skaparna..

som aldrig vänder blicken..

aldrig tillräckligt..

aldrig för att hinna erhålla ett möte..

Ett möte för själsfränder..

 

Långsamt.. senfärdigt.. sakta..

avtonas tonerna

Sakta.. sakta.. sakta..

tilltar stegen..

 

En vacker dag vill jag stanna..

tänker båda..




Fri vers av darya allaf
Läst 691 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet, mystik och spänning i samklang med poesi, är underbart!
2008-02-26

  Manal
gillar denna, mystiskt men ändå med öppna ord.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf