Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När själar måste ta ett sista avsked..



glöm inte..

 

 

glöm inte

kyssa mig på kinden

innan du tar farväl

 

då ska jag

älska dig

evigt

 

andas

till minnet av

den

sista

kyssen

 

***

**

*




Fri vers av darya allaf
Läst 892 gånger
Publicerad 2007-03-23 19:50



Bookmark and Share


  Manal
med så få ord berör du mitt hjärta, skör dikt fylld med känslor.
2007-03-24

    sunnanvind
Fint o ömt!
2007-03-24

  Night Soul Woman
Söt och fylld av tacksamhet!Det är de små sakerna i livet som ger oss den största glädjen. . . :) Bra skrivet och*bokmärkt*
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf