Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andetag i takt..



En sång



dina andetag är min melodi
en sång till livet

ge mig din flöjt, och låt mig spela
väck dom inte bakom gränser,
berg och floder
låt dom andas till vår sång

vår melodi är vårt enda hopp
vår melodi är vår kärlek
låt våra och jorden själar dansa till vår sång

andas inte ut
låt oss glädjas
för evigt




Fri vers av darya allaf
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-03-20 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf