Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyckan i tidlöshetens värld..



som vackrast..



Vi är de enda 


som strävar 

med glädje

efter döden

Vi vill dö
när vi är som

lyckligast
färgstarkast
kärleksfullast

Med döden
vill vi kasta omkring
vår glädje
till dom som är
lyckligast
sorgfullast

till dom
som uppskattar det..
intensivast

Vi är ju blommor

Vi ska ju dofta smakfullast

Vi ska ju plockas
när vi är som..
just..
vackrast




Fri vers av darya allaf
Läst 613 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-20 05:22



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert!
2007-06-07

  Night Soul Woman
En filosofisk dikt!*applåd*Jag gillar verkligen de här rader:
Vi ska ju plockas
när vi är..
som..
just..
vackrast
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf