Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När drömmen lyder vill man aldrig vakna..

i hopp att leva vidare med henne..



Slängkyssen



I motvind nådde jag bergstoppen
i hopp att finna mig där

Jag kastade blicken omkring
och glömde dig för en stund

Jag såg mig i spegeln..
omringad av andra bergstoppar
andra ensamma sökare

Himmelns vita hav dansade och virvlade
under mina fötter

Spegeln sprack
sökarna förvandlades till åskådare

men jag nådde din sista slängkyss
du en gång
vilt
kastade




Fri vers av darya allaf
Läst 906 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-23 19:52



Bookmark and Share


  Manal
slutet bara berör hjärtat...
2007-09-29

    Elie
väldigt vackert skrivit!
du skriver på ett sätt som berör.
2007-04-16

    zelma
Vad finns det på toppen av berget?
Vackert skrivet av dig.
Z
2007-03-30

  Mackan
underbar dikt
vackra beskrivningar och ord
som verkligen berör
2007-03-28

    ej medlem längre
Underbara tankar insvepta i sammetsord, tack för läsningen
2007-03-28

  Manal
en vacker dikt med vackra ord
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf