Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hopp om tillräcklighet..


vemod

 

 

Tro mig,

jag kan älska

 

med min enda..

styrka

 

vemod

 

***




Bunden vers (Haiku) av darya allaf
Läst 932 gånger
Publicerad 2007-03-23 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darya allaf
darya allaf